7 maj

Natten har varit lugn, Mats har sovit i sin säng i 8 timmar!

Jag känner mig väldigt lugn till skillnad från när han varit hemma tidigare. Mats känner sig orolig, han har inte hittat lugnet här hemma. Till sin trygghet har han Hemtjänstens larm och appen Zello i våra telefonen. Zello fungerar som en walkietalkie och möjliggör att jag rör mig i andra utrymmen än Mats. Den fungerar även på större avstånd.

Till skillnad mot sjukhusvistelsen var vi inte nöjda med hans utskrivning, det var kaotiskt på avdelningen med massor av nya patienter och personal. Det var en helt ny allmänläkare och sköterska som skrev ut honom och vi fick inte svar på våra frågor eller försäkran om tät provtagning. Vi kommer idag att följa upp detta så att vi blir nöjda!

Jag påbörjade min beredskapsvecka igår och jag hade missat att jag skulle hämta en Rakeltelefon i Borlänge. Vi packade in oss alla i bilen och körde och hämtade den och jag passade samtidigt på att heja på några fd arbetskompisar.

Nu väntar den första dagen i vårt nya liv!