15 maj Grattis Putte!

Putte fyller 7 år idag!

Jag vaknar långsamt och ligger och lyssnar på när Arkhyttan vaknar. Min morgonbuss kommer och vänder vid fabriken. Fler och fler bilar kör förbi, alla ivriga att starta dagen.

Min start av dagarna som pensionär är det bästa av allt. Att vakna utan väckarklocka, att ligga kvar i sängvärmen och somna om eller ligga och vakna långsamt, långsamt. Att rasta hundarna på framsidan, känna dofterna och kunna gå ut barfota utan att frysa. Morgonkaffet och smörgåsarna smakar alltid underbart, det är ofta det som smakar mig bäst under en dag. Att sitta med min iPad, surfa, spela några spel, skriva i bilddagboken. Där sitter jag hur länge jag vill!

Gårdagen var en härlig vårdag med sol och skön temperatur. Vi körde en sväng längst Dalälven för att se hur långt våren kommit och njuta av allt det nygröna.


Mats hade en av sina bättre dagar och jag fortsatte med iordningställandet av sovrum och det kombinerade duschrum/garderob/datarummet. Idag åker Mats till Uppsala och stannar där på undersökning i morgon(hjärtkaterisering) innan han kommer hem. Jag tänker försöka bli klar med den första etappen under tiden.