27 maj

9:45

Ronden har varit där, de vet inte vad som hände igår men ska diskutera under dagen. Troligtvis kan han åka hem framåt kvällen om han vill. Vi avvaktar och ser vad som händer. Mats var vid gott humör och kände sig som han gjort före gårdagen. Han går själv och hämtar mat mm, vilket han inte gjorde förra gången.

Läkaren hade sagt: ”Du kan lika gärna vara hemma när du mår så här, vem vet när du kommer att ligga inne två månader nästa gång…”

9:30

Min provtagning är fixad. Fick rådet att kontakta läkaren på hudmottagningen angående min värk ( som inte återkommit efter senaste tabletterna kl 4:00 i natt). Deras telefontid har gått ut för idag så jag avvaktar morgondagen.

De har läst av Mats ICD och ser inte det som hände igår… Vi avvaktar ronden!

Jag har pratat och grattat Elin!

Tidig morgon

Vår Elin fyller år! Hon är så långt borta men hurraropen letar sig fram till Malmö ändå…

Jag möter en ny dag i betydligt bättre mod än vad jag kände igår. Både Mats och jag har sovit bra. Mats väntar på besked från ronden och jag ska snart till Långshyttan för provtagning.

Min syster Karin ringde igår kväll och berättade att vi får besök av henne, Maggan, Ellinor, Boa och Emilia på fredag! Ellinor har lovat att de ska hjälpa oss att köra till tippen bl a. Så roligt, det ser vi båda fram emot!

Bihålor eller tänder, det är frågan. Jag håller värken borta med alvedon och panodil men ska ta tag i det under dagen.

Jag hoppas att det dröjer innan det blir så här igen: