28 maj, en grå dag

19:00

Mats är hemma och vi har ätit middag. Medicinlistan är lite förändrad igen och prover ska tas för att följa upp effekten. Ett lugn har lagt sig över huset!

14:45

Men nu blev det drygt! Vi väntar på besked från läkarna och jag kan/ vill inte sätta igång med nåt, jag ska ju köra iväg och hämta hem Mats när som helst. Den regnar och är tungt, tungt väder. Mitt humör är bistert, jag hade hoppats på snabb hjälp mot min värk. Den gör mig missmodig och trött. Jag får gräva djupt, djupt och se om jag hittar någon liten gnutta tålamod. Och när Mats är hemma känns allt mycket bättre! Och till helgen ser jag fram emot besöket från Stockholm.

11:30

Jag har varit hos läkaren och har fått avsvällande korticonnässpray. Han rekommenderade fortsatt ipren/alvedon. Gårdagens prover såg bra ut. Jag bör bli bättre på en vecka!

Mats avvaktar läkarnas diskussioner och vi sitter beredda att åka till Falun för att hämta honom.

8:15

Att ha Mats på sjukhuset och min värk påverkar mig rejält. Livet är grågrått helt enkelt. För min del har natten varit lugn med hjälp av tabletter. Mats vaknade vid halv fem och har därefter varit vaken, han har svårt att få luft. Han väntar på att ronden ska komma.

Jag har haft kontakt med hudkliniken som säger att jag ska till läkaren på vårdcentralen för undersökning och behandling. Jag ska hoppa över min THX-medicin denna vecka och tills jag blivit botad. Just nu väntar jag på att få en akuttid i Långshyttan.

Målning av köksbordet skingrar det gråa lite.