30 maj – sommaren är här!

Trots att jag har varit ledig och haft möjlighet att följa naturen missade jag ändå övergången från vår till sommar. Men det är ingen tvekan, sommaren är här!

Igår hjälpte Klasse oss med att byta vattenpump i husbilen och att lyfta på grinden som vi hade lagat. Anna och Lasse tittade in på en fika, vi ska få låna deras hästsläp för att köra till tippen på lördag.

Jag var oinspirerad men målade vidare på köksbordet, det ska vara klart när Stockholmarna kommer på fredag.

Mats konstaterade att han börjar normaliseras allt mer. Hans vikt är nere på det lägsta jag har varit med om. Men hans hjärnspöken minns att det har varit när han mått som bäst som tillslagen kommit…

Min bihålevärk börjar ge med sig, jag är nedsatt av min bihåleinflammation, så takten är långsam.

Idag är det helgdag, som pensionär är det lite svårt att hålla reda på vecko- och helgdagar. Jag ska förbereda inför helgens besök, dvs flytta om bilar, dammsuga och samla skräp som ska till tippen. Och köksbordet ska bli användbart!