Sommar

3 juni

Mamma Gunnels födelsedag, det är 95 år sedan hon föddes.

Det blev väldigt tomt när stockholmarna försvunnit. Hundarna sov resten av dagen. Särskilt Maja var tagen av valpen Hallons konkurrens och energi. Efter sig lämnade de en hus med skinande fönster, fint travad ved och utan ett skrotupplag på garageplan. Det är helt fantastiskt att få så mycket hjälp, middagar och energi! Frysen blev fylld av många middagsrester och Mats och jag var trötta men lyckliga. Tack❤️!

Framåt kvällen kom Ingrid och Olle på besök. Ingrid är mina barns faster som med åren blivit som en syster. De hade med sig smörgåstårta och vi hade mycket att prata om.

Jag var rejält trött, mina bihålor och värk har blivit allt bättre men det tar nog två veckor, som läkaren sa, innan jag är återställd.

Framför oss har vi en vecka med provtagningar och benbehandlingar för Mats, jag ska på mammaografi och vi tror att vi äntligen ska ta tag i försäljning av vår RAV4, takbox, Mac-dator och lite annat smått. När det är gjort är det dags för husbilsfix och husbilsliv.

Sommaren är här!