Hälsorapport

12 juni

Vårt liv har normaliserats och Mats mår mycket bättre. Han tappar bort rollatorn och går mer och mer med enbart käpp.

Jag glömmer bort att rapportera status. Vid kontrollen igår lästes hans ICD av och ingenting hade noterats sedan förra avläsningen! Hans värden är fina, hans ben mindre svullna och vikten håller sig tack vare furix och minimalt vätskeintag. Idag har de mätt och räknat ut vilken typ av stödstrumpor han ska använda, det finns olika klassningar på dem. De kommer på posten om några dagar.

Jag sov lite dåligt i natt, jag tror att kroppen kände av medicinen. Jag har inte mått illa men känt mig lite hängig idag, definitivt inte sjuk men inte i toppskick heller. Ikväll har jag tagit folsyra, jag ska göra det ett dygn efter cellgifterna. Detta för att hjälpa kroppen och få mindre bieffekter.