Taggtråd

18 juni

Jag vaknar med taggtråd i halsen och en lätt förkylning. Jag håller tummarna att det är snabbt övergående, ikväll är det dags för psoriasismedicin igen som sänker immunförsvaret.

Under våren plockade jag ut alla reserver jag hade i kropp och knopp och blir lite förskräckt över hur medtagen jag är. Förutom den mentala tröttheten har även kroppen tagit stryk. Axlar och nacke protesterar och ger emellanåt huvudvärk. Min kondition är under all kritik, promenader har inte varit aktuella eftersom jag inte lämnar Mats ensam. Jag orkar inte med särskilt mycket kroppsarbete. Mina psoriasishänder har bidragit till att passivera mig.

Nu är det tid att bygga upp, både Mats och jag har mycket att ta igen. Fyrhjulingen skulle göra mina hundpromenader möjliga tillsammans med Mats på fyrhjulingen. Därav lagade vi den och blev klara igår. Nu återstår ”bara” att hitta nyckeln!