Myggbett och ogräs

19 juni

Denna vecka är den lugnaste vi haft på länge. Mats är bara inbokad på ett enda besök för provtagning och benpumpning.
Jag märker ännu ingenting av gårdagens intag av psoriasismedicinen och hoppas att det så förblir. I förrgår fick jag mitt första myggbett, normalt sett brukar jag inte kunna vara ute utan skydd mot myggen. Jag tror att det är som förra gången jag åt cellgifter, myggen vill inte ha mitt blod! Jag tycker att det skett en förändring i utslagen, det kommer mindre nytt, fjällar mindre och huden på fingrarna har fått pansar i stället. Några fläckar har helt försvunnit.

Jag oljar in uteplatsen, rensar bort ogräs och passar på att tvätta bort den stora tvätthögen. Vi letar fyrhjulingsnyckeln men har övergått till ställen där vi inte kan tänka oss att den finns.

Vi planerar en lugn midsommar med god mat och dryck och på måndag går jag på en ny beredskapsvecka.