1 juli

Idag ska jag lämna prover i Långshyttan och köra till Borlänge med Rakeltelefonen eftersom jag lämnar över beredskapen för denna gång.

Vi hade en lite sömnig dag igår. Elin sov igen sin förlorade nattsömn och vi andra såg på MotoGP och var allmänt slöa. Hundarna uppskattar Elins energi och att få vara ute så mycket. Hon uppskattar friheten i att vara på landet och kunna vara ute i en egen trädgård utan massor av folk runt omkring.

Mats följer med till Borlänge, Elin är hundvakt och tanken är att vi ska kunna gå på IKEA tillsammans. Här hemma går Mats utan rollator och käpp men i affären är rollatorn bra, då kan han sätta sig och hämta andan om det behövs. Mats ska också hämta ett modellflygplan, han vill börja flyga igen och tror att det kan fungera.

Elin kommenterar att vi nu är som vanligt igen. När hon var här i påskas låg Mats fortfarande på sjukhuset.

Och det stämmer,

allt är som det ska!