Det kommer efter…

8 juli

Det är nu 2 månader sedan Mats hade sitt senaste hjärtstopp/tillslag. Medicineringen verkar vara rätt inställd och Mats blir allt piggare, mycket piggare än på flera år! Underbart!

Ju piggare Mats blir desto mer kommer kroppen, knoppen och livet ifatt mig. Fastän jag har försökt att bearbeta allt efter hand har jag en del att ta igen, märker jag. Det är skönt att psoriasisen håller på att dra sig tillbaka, liksom att den värken mer eller mindre försvunnit. Men magen, axlarna, själen och resten av kroppen behöver stärkas och byggas upp. Vissa dagar är jag låg och ledsen och blir triggad av problem med magen, huvudvärk eller andra signaler från kroppen. Andra dagar är bättre och jag förstår att det kommer att ta tid innan jag återhämtat mig från de senaste årens oro och bekymmer. Igår fick Mats fart på fyrhjulingen vilket innebär att jag kan komma ut på mina hundpromenader igen, han kommer att följa med på fyrhjulingen!

Här händer det något hela tiden. Balkonggolvet är bortrivet och ska transporteras till tippen.

Idag ska vi alla in till stan för att göra ärenden och i morgon kommer Annelie, Nick och Robin på besök. Det ser vi fram emot!