Tomt…

12 juli
Igår grillade vi korv innan Annelie och pojkarna körde hem till Frånö igen. Det blev väldigt tomt och tyst!

På kvällen fick vi en ytterligare vedlast levererad av Håkan, så nu ska vi klara kommande höst och vinter. Mats kroppstemperatur har förbättrats, han fryser inte lika mycket som tidigare. Det är skönt för mig som önskar ha en lägre inomhustemperatur.

Ikväll ska vi gå på grannen Jonas grannfest som återkommer varje år. Det är  enda gången vi ser/träffar flera av våra närmaste grannar. De dukar upp ett långbord, vi grillar och umgås. Jättetrevligt!

Psoriasis och handrapport
Jag har inte märkt några bieffekter av Händerna är fantastiskt mycket bättre, allt som varit inflammerat är borta. Det känns som om fingrarna har ”elefanthud”, huden är tjock och fläckvis känslolös. Det går ännu inte att använda fingeravtrycksavläsning. Det kommer att ta ännu längre tid för naglarna att repa sig. Men jag har börjat använda disktrasan igen och det är ett stort framsteg!