Husbilsliv

26 september

Äntligen var husbilen och vi mogna för årets första och troligen enda resa. Vi körde iväg i söndags och körde upp till Barsta på Höga kusten. Det är bara jag som kör än så länge och vi tog det lugnt och njöt av det vackra höstvädret och landskapet.


Den första natten bjöd på 3 minusgrader och det var lite kallt i bilen men vi bjöds på en fantastisk morgon och förmiddag i den vackra hamnen.


Vi körde via kyrkogården och besökte Mats pappa, farmor, fasters gravar och vidare till Mats kusin Annelie i Frånö.

Det är alltid lika mysigt att träffa familjen Söderqvist. De var lediga på tisdagen och när pojkarna var i skolan tog Annelie och jag en hundpromenad. Uffe tog med sig Mats på fiske, gissa om Mats var lycklig!

Igår körde vi hem i ett regnigt landskap. Husbilslivet fungerar för oss, bilen fungerade som den ska och troligtvis kommer vi nu att ställa av den för vintern. Men vi vet att till våren kan vi börja använda den så fort det blir väder.