Då var det dags…

4 november

I februari ställde jag in min spanienresa eftersom Mats inte mådde bra och tur var det. Det var innan han fått sitt hjärtstopp den 23 februari. Det innebar att jag var hemma och kunde rädda Mats när det hände.

Det har hänt mycket sedan dess och just nu mår Mats bättre än på mycket länge. Hans vänner säger att de nu kan se hans livsgnista i ögonen igen. Idag ska han till akademiska i Uppsala för kontroll igen.

Igår kväll kom Joel och Mats hade gjort sushi som vi kunde festa på!

Jag är nästan färdigpackad, har kollat av med Elin och Åsa om kvällens träff hemma hos Maggan. Boa ställer upp och skjutsar oss till Arlanda i morgon bitti. Flyget går kl 8.

Tåget mot Stockholm går strax efter kl 16 i eftermiddag och jag är redo!

Fast det känns lite konstigt att lämna Mats. Vi har blivit ännu mer sammansvetsade och sedan han kom hem i maj har jag som mest lämnat honom ensam i 2 timmar.