Kropp och knopp

14 november

Vi började dagen med att besöka Malagas saluhall, ett fantastiskt ställe med underbara råvaror.

Karin reste på förmiddagen hem till Molvizar för att ställa i ordning huset inför hemresan till Sverige på lördag. Hennes hus ligger ute till försäljning. Ett fantastiskt hus för rätt person/er.

Länk: http://www.pargovillas.com/hus-till-salu-molvizar-granada_p298797_isv.html

Vi fördrev tiden på flygplatsen tillsammans med Gigi och Hasse. Vårt flyg var framflyttat några timmar. Flygresan gick snabbt om än lite guppigt ett tag. Nu sitter jag på Arlanda och väntar på mitt tåg som går 22.34. Mats och Joel möter 00:20. Det känns väldigt tomt efter att ha umgåtts intensivt i 10 dagar. Sms:en droppar in efterhand som de andra kommit hem.

Jag har tid att reflektera. Innan jag reste iväg hade jag konstaterat att jag fysiskt mådde rätt bra, det var knoppen inte kroppen som behövde återhämta sig. I Spanien promenerade jag mer än jag brukar och kände mig rätt pigg i Molvizars alla trappor. Jag återhämtade mig även mentalt, det var bra att komma bort och bli stimulerat av annat ett tag.

Jag är mycket nöjd över resan, sällskapet och dagarna! Marken är mycket mer stadig under fötterna och nu längtar jag hem till Mats och hundarna!