3 december

De säger att kylan ska släppa och att det ska bli regn idag, vi får väl se. Det är minus 10:grader nu på morgonen.

Igår passade vi på att köpa en ny kökslampa på IKEA men det var en utmaning. Vi glömde Mats rollator här hemma. Han behöver den för att kunna sitta och hämta andan en stund. Vi gick ändå in med en varuvagn som stöd. Det är underligt att det inte finns sittplatser i alla större varuhus. Lampavdelningen ligger mitt i smeten och det var lång väg att gå till utgången när orken och luften hade tagit slut. Det gick bra men vi var oroliga att han skulle svimma av syrebrist. Mats noterade ändå en förbättring. Tidigare han han varit orolig för att ICD:n ska lösa ut, nu tänkte han att svimmar jag, så svimmar jag… Som frisk är det svårt att förstå hur stor utmaning en sväng in på IKEA kan vara!

Idag ska min hudläkare höra av sig för uppföljning och jag ska ta influensavacccin. Jag är fortfarande lite snuvig och har känningar upp mot öronen men känner mig för övrigt frisk. Mats förkylning är borta men han är svag och yrslig.