Tobias

30 december

Igår eftermiddag kom Tobias till Sverige. Han kommer att tillbringa nyåret tillsammans med Joel, Johanna och sin mamma Gunilla. Vi ser fram emot när han därefter kommer hit.

Jag har Verkligen njutit av julen, det har varit skönt att inte vara trött efter en arbetsperiod. Det har inneburit att jag kunnat vara närvarande och mått bra. Att träffa de vuxna barnen och hinna umgås och prata är ovärderligt. När de nu har rest får vi en period tillsammans med den lilla flocken och det är så fantastiskt att vi trivs och har det så bra tillsammans. Det blir väldigt tomt i några dagar, hundarna letar efter dem men sover också jättemycket. Trots det är det skönt att gå tillbaka till våra egna rutiner igen.

Nyår kommer vi att fira själva här hemma. Jag kommer att möta 2020 med tillförsikt och framtidsstro och längtar efter att göra historia av vårt jobbiga 2019.