Vardag

För något år sedan upptäckte Mats att Bella låg och tittade på oss från toppen av vårt äppelträd.

Vardag igen, det börjar bli dags att städa bort julen. Granen är så fin att den får vara kvar ytterligare ett tag.
Idag ska Mats ta prover och pumpa benen i Långshyttan, därefter kör vi till Hedemora och uträttar lite ärenden. Vi kan välja mellan Hedemora eller Säter, det är ungefär lika långt. Eller mellan Falun och Borlänge, dit vi oftast åker en gång i veckan. Avesta blir det när vi ska till sjukhuset där. Arkhyttan ligger rätt centralt helt enkelt!

Mats medicin mot klådan hjälper rätt bra. Hans nattsömn har blivit mer rubbad än vanligt men som pensionär är det inget större problem. Hans dagsform varierar rätt mycket och vi anpassar våra aktiviteter efter det. Jag känner mig mycket stabil och börjar komma igång med hundpromenaderna igen. Jag passar på när det är barmark, ishalkan är ingenting för mig…