Omtumlade

7 februari

Vi var lite omtumlade efter gårdagens husbilsbyte och t o r bilfärd till Bålsta. Vi längtar båda efter att ge oss iväg och leva husbilsliv och har bestämt att vi i år ska testa ordentligt. Blir det inte så bra som vi tänkt oss avslutar vi husbilslivet och satsat på något annat.
Den gamla husbilen fungerar inte längre för Mats som numera är mer orörlig och behöver maskiner när han sover. När vi köpte den Hade vi Bella och Donna Som behövde mycket plats. Men två mindre hundar och bättre förutsättningar kan vi ge husbilslivet en rättvis chans.

Vi firade igår kväll med en festmåltid på en julklapp från Mats, ankleverpate’. Så gott!

En av mina favoriter, Ola Magnell, avled igår. Hans språkbruk är fantastiskt!

http://www.50-tal.se/Gunillassida/ola.htm Här är några av hans texter!

Idag kör Mats ensam till benpumpning i Långshyttan. Vårt nya liv har börjat!