Ytterligare normalisering

6 mars

I natt sov jag 11 timmar efter några intensiva dygn. Vi kände att Mats var pigg nog att göra en dygnsutflykt. På onsdagen körde vi ner till Skarpnäck och ockuperade min syster Karins lägenhet. Hon är i Spanien men min syster Gigi, Hasse, Magda och Pepe kom dit och vi hade en jättetrevlig kväll med god mat, dryck och skratt.

Vi lärde oss att Maja, som inte varit hemifrån nästan alls de senaste åren, behöver tränas på nya miljöer. Hon var orolig och kunde inte slå sig till ro, hon reagerade på alla ljud i trapp- och hyreshuset.

Putte däremot stortrivdes och njöt av uppmärksamheten. Natten blev orolig med flera rastningar och jag sov inte många timmar.
Igår tog vi en lugn förmiddag innan vi åkte och hämtade Tobias som följde med hem över helgen. Det blev lunch/middag i Enköping, vi testade Chopchop (vilket gav mersmak). I Avesta bytte vi torkarblad och vid 17- tiden landade vi hemma i Arkhyttan.

Trötta men nöjda avslutade vi dagen framför TV:n. Jag och hundarna sov!