3 karantänveckor

4 april

Vi har varit i frivillig karantän under 3 veckor och vet inte hur länge det kommer att förbli så, troligtvis länge! Det går definitivt ingen nöd på oss, vi lever ungefär som vanligt och får hjälp med det vi behöver.
Igår kom en sköterska från vårdcentralen för att ta prover på Mats och lämna en benpump så att Mats kan pumpa sina ben själv. Det var den första personen vi släppt in under karantänen.

För 1 år sedan låg Mats på sjukhus efter några korta svängar hemma. Då kändes livet betydligt osäkrare än det gör idag.

Under gårdagen fick vi hem jäst och lite fler matvaror, jag hämtade hem den nya microvågsugnen, Mats bakade bröd och gjorde älggryta och vi hade det återkommande fredagssamtalet via facetime med systrarna.

Aftinbladets statistik från den 3 april 2020
DN-rubriker