Sköna maj välkommen!

1 maj 2020

Jag vaknade till regnsmatter på verandataket och bulldoft efter Tobias nattliga bullbak. Jag har sovit ovanligt gott och ovanligt länge, härligt!

Igår studerade jag vårens framfart i trädgården.

Om vädret hade tillåtit hade vi tänkt besöka Per och Anna-Karins veranda ikväll. De har köpt ett nytt hus och vi är så nyfikna, även om vi bara kunde titta utomhus.! Nu skjuter vi besöket på framtiden.
Varken jag eller Mats hade en bra dag igår, därav tog vi det extra lugnt. Mycket av vår energi går till bakning och matlagning. Mats gjorde älgkebab( det är tur att Tobias inte tröttnat på älgkött), jag bakade havrekakor och Tobias bullar.

Jag har samlat några positiva coronarubriker från facebook och tidningarna.

P2 ordnade en digital körsång med vårsånger!
Min syster Karin deltar också i ett digitalt språkkafe’.