Kontraster

Vädret beter sig på samma sätt som oss, vi varierar snabbt från toppen till botten. Igår hade Mats en riktigt dålig dag och som grädde på moset började det snöa på eftermiddagen. Det var svårt att hålla humöret uppe med två sådana dystra faktorer. Tobias och jag gjorde så gott vi kunde, han gjorde hamburgare till oss ( som vi Inte kunde grilla ute, vilket vi tänkt) och jag gjorde en rabarberpaj på de första små rabarberstjälkarna.

Vi diskuterar den planerade verksamheten på granntomten med vår granne. Kommunen ifrågasätter hans bygglov på den bostad han ägt sedan början av 90-talet. Det blir mer och mer tydligt hur inkompetent kommunen hanterat och hanterar detta. Vi blir mycket upprörda och jag tillbringade kvällen med att skriva ett brev till samtliga beslutande politiker i miljö- och byggnämnden.

Foto på plommonträdet den 12 maj.