Vilken fest!

18 juni

Att tjuvstarta midsommaren med en kväll tillsammans med Lasse var fantastiskt! Vi åt räkor, havskräftor, sillinläggningar, potatissallad, gravad lax i olika versioner, aioli i olika versioner, hembakt bröd… och drack öl och snaps. Till efterrätt blev det Tobias rabarberpaj! En härlig kväll!

När jag vaknade i morse hade Lasse kört vidare norrut. Han ska fiska i Härjedalen och Jämtland och var riktigt fiskesugen. Till min stora glädje accepterade min galla gårdagens skrovmål!

Regnvädret verkar ha gett med sig och det ska bli en riktigt varm midsommar. Idag beställer vi hem det sista och sedan ska vi fira! Elin kommer till släktgården ikväll och henne ska vi träffa under helgen.

Det är konstigt och lite svårt att hålla distans eftersom det känns ovänligt och är osvenskt (Tobias reflektion). Ännu svårare kommer det att bli att träffa barnen, men det ska bli fint att åtminstone få se Elin och kunna prata öga mot öga. Nästa vecka ska vi träffa Joel och Johanna i kusin Helenas trädgård på Österlen. Åsa och Linus kommer upp till Dalarna och släktgården i slutet av sommaren så då kan vi träffa dem.

Just nu känns livet gott och allt är som det ska i corona- tider!