22 juni

Majas lilla ”apekatt”, som hon putsar och sköter om emellanåt, börjar bli rätt sliten.

En härlig midsommar är över. Vardagen är tillbaka, även för oss pensionärer.
Jag träffade Elin, två av hennes fastrar och hennes vän Anna i släktgården igår. Vi satt på sjöverandan, på säkert avstånd, tittade på det intensiva båtlivet på Ösjön och samtalade. Jag fick också se hur branden förstört båthuset och dess innehåll. De kommer att bygga ett nytt båthus.

Det kändes fint att träffa Elin, hon har med sig sina målargrejer och ska ta en välbehövlig semester efter en intensiv arbetsvår! Jag hoppas att vi kan ses i september igen!

söndag kväll eller måndag morgon innebär noggrann sortering av Mats mediciner för veckan.

Nu ska vi förbereda inför vår skåneresa. Tobias och hundarna ska ha allt hemma som de behöver för en vecka. Räkningar och annat praktiskt ska ordnas, liksom städning, frys- och kylskåpsfyllning och annat iordningställande av husbilen.