Rädsla

3 juli

Jag är oerhört rädd för tandläkaren men det är bättre att gå dit än ha tandvärk!
Det är nog inte en fobi men inte långt ifrån. Det är svårt att veta varför men jag tror att det har med min utbrändhet att göra, stresströskeln är väldigt låg. Rädslan har gjort att jag inte sköter mina tänder som jag bör genom regelbundna tandläkarbesök. Jag har efter att min förra slutade inte hittat en tandläkare som jag känner mig trygg med. Nu har vi fått ett bra tips men det akuta ingreppet fick bli hos jouren i Borlänge.

Dagens tanddragning gjordes av en lugn och duktig kvinnlig tandläkare. Jag höll på att svimma en gång eftersom jag höll andan och efteråt är jag oerhört medtagen, yrslig, illamående och lättad. Nu kommer det göra ont ett tag, tanden satt hårt men den värken är helt ok, det dåliga är borttaget!

Jag ska se till att boka tandläkartid efter semestrarna så att jag i fortsättningen tar bättre hand om mina tänder!

🦷 🦷 🦷

Nu hoppas jag att vi får lugn och ro ett tag, jag har gärna hur tråkigt som helst!