20 juli

Stort grattis på födelsedagen till Maggan och till alla Margaretor!
Fotot är från vår Spenienresa november 2019.

Den 20 juli är en speciell dag. Mormor Agda firade 100 födelsedagar och jag deltog i de flesta av hennes senaste 48 födelsedagar! De sista 20 åren tänkte jag att det kanske blir den sista gången… Det var en bra tid att samlas och träffas i Skåne och det blev stora festliga kalas med 7 sorters kakor, spettekaka och släktmingel.

Flera av släktingarna fick namnet Margareta så det blev även namnsdagsfirande. Numera har vi som tur är en Margareta som även fyller år idag, stooort grattis till henne!

Dagen bjuder på regn och de förutspår åska efter den senaste värmen. Jag ska koka vinbärssaft och fortsätta röja i det som ska bli kontor på övervåningen.

Jag var flitig igår. Två röjningspass i kontoret, bärplockning och biltvätt. Vi såg även MotoGP som satt igång igen efter coronauppehållet (alla har munskydd). Vår favorit Rossi kör fortfarande men börjar bli för gammal och allt sämre. Vår nya favorit är Fabio Quartararo, som vann sin första seger igår.