Energilöst

29 augusti

Igår var vi helt utslagna när vi kommit hem från Avesta. Vi har varit med om så mycket olika scenarier kring vår hälsa att jag tror att vi använder all energi till att vara öppna och beredda på vad som helst. De kunde ha upptäckt något riktigt allvarligt och lagt in Mats, det fanns massor av olika möjligheter och att inte oroa sig och ta ut nåt i förväg tar hur mycket energi som helst. Gårdagens besked var både skönt och tragiskt att få. Först då var det dags att förhålla sig till det. Jag tycker synd om Mats som fått ytterligare en sjukdom och mer medicin men känner mig trygg med att sjukvården tar hand om det på bästa sätt.
Båda två sov en stund och det enda vettiga jag gjorde var att jag var ute i trädgården med hundarna i duggregnet.

Mats gjorde en ny god rätt, inbakad brieost med valnötter, soltorkade tomater och skinka. Fantastiskt god!

Vi hade ett långt facetimesamtal med systrarna och efter det slocknade jag i soffan.