Fredag igen…

En krispig, solig höstmorgon i Arkhyttan.

För en vecka sedan var det sommar och vi åt lunch på Joel och Johannas koloni i Helsingborg tillsammans med dem och Elin och Åsa. Idag vaknar jag till en sval morgon med begynnande höstfärger i träden hemma i Arkhyttan.

Både Mats och jag har varit lite ”tagna” denna vecka och inget större har blivit gjort. Luftombytet tar längre tid att komma över numera, jag blir ibland skrämd över insikten i hur ”utbränd” jag har varit/är. En stor mental trötthet slår till och går inte över av sömn eller lite vila.

Läkaren Emma har skrivit remiss till Falun för att få Mats sköldkörtel närmare undersökt. Vi behöver ta reda på varför den överproducerar hormon. Mats trötthet är mycket markant och än har den humörhöjande medicinen inte börjat verka.

Igår satte de in utrustningen för vårt bredband, jag bakade en äppelkaka och lagade middag. Tobias handlade av glassbilen och vi åt Kola- iglooos och blev nostalgiska.

Idag blir det troligtvis ostfondue och ikväll det återkommande facetimesamtalet med systrarna!