Väntan

Gårdagen präglades av tända lampor, grått och regn.
Det nya bredbandet gör att Tobias kan sitta på övervåningen och arbeta, tidigare har han suttit i vårt kombinerade dusch och arbetsrum. Vi flyttade igår ut datorer och skrivare därifrån, de ska upp på övervåningen när arbetsrummet där uppe blir klart men tills dess får de stå i sovrummet. Jag började att ställa i ordning det som nu blir klädvård, garderob och duschrum. Där finns plats för både strykbräda och symaskin! Det ska bli skönt att få det klart och att få lite mer ordning i sovrummet.

Gårdagens glädjeämne var att Mats fick bra betalt för de prylar han lagt ut på Tradera! I övrigt är vi i väntans tider, på att Mats ska må bättre, på att Maja ska sluta löpa, att coronan ska lugna ner sig och jag vet faktiskt inte vad… men känslan är sådan. Väntan…