Oktober

1 oktober

Tobias uppskattar hösten och dess färger. Det var länge sedan han var i Sverige denna årstid.

Jag har definitivt en förkylning i kroppen och om jag har tur tar kroppen hand om det innan det bryter ut. Mats goda humör och initiativkraft återkommer allt mer fastän orken tryter. Jag håller också på att återgå till ett mer stabilt läge.
Gårdagen handlade en del om en urspårad valdebatt inför U.S.A-valet i november. Det är obegripligt att president Trump överhuvud taget har stöd av någon.
Vi lastade bilen full och for till tippen, det känns alltid lika befriande. Dagens middag är viktig hos oss, vi lägger ner tid på att äta gott. Igår blev det fläsk med löksås och barndomsminnen kom tillbaka.

Det är en underlig tid vi lever i. Jag undrar ibland vad generationerna före oss skulle tänka om händelseförloppet. Ibland känns det som vi lever i en dålig film som utmålar en skrämmande framtid som är svår att tro på. Eller ett aprilskämt, neandertalargenen blir vår undergång…