Grattis Joel!

11 oktober

Joel har blivit klar med sin doktorsavhandling efter flera års slit. Vi gratulerar honom och ser fram emot disputationen i slutet av januari. Den kommer att sändas via nätet så att vi kan vara med här hemifrån, eftersom coronan hindrar oss att resa dit. Bra jobbat Joel!❤️

Regn, regn och ännu mera regn. Oktober blir mörkare och mörkare. Trots det mår jag bättre än på länge. Jag står med båda fötterna på jorden igen och hoppas att jag så får stå utan att någon ny dramatisk händelse.

Däremot är jag så trött på att vara coronaisolerad. Jag längtar efter umgänge och framför allt efter att få träffa barnen. På nätterna drömmer jag om sammankomster och träffar med vänner och barn. Jag längtar också efter att min Mats ❤️ ska komma ur sitt mer eller mindre vegetabiliska tillstånd, jag vet ju att det kommer att bli bättre eftersom jag själv har varit där!
Vi har ställt in alla gemensamma projekt. Det sista finliret med grinden får vänta till våren, husbilen får förbli oinpackad i vinter mm mm. Det viktiga är att han mår så bra som möjligt och får hjälp att få balans på ämnesomsättningen igen.
Älgjakten däremot, 3 dagar i slutet av oktober, planerar vi att genomföra. Vi har fått ”invalidpass” och sitter tillsammans. Om Mats har en bra dag skjuter han, annars är jag skytten.

Igår bakade jag en äppelkaka och Mats gjorde en god kålpudding. I övrigt var det en lugn och helt vanlig lördag.