God morgon

17 oktober

Jag vaknar utsövd och utan väckarklocka. Ute går solen precis upp och nattfrosten släpper taget. Morgonkaffet smakar ljuvligt och jag mår bra!

Mats lyckades igår hitta det perfekta pizzadagsreceptet och nu slår vi de flesta av landets pizzerior! Vår pizzasallad är också numera perfekt.
Vi pratade med systrarna och vilken skillnad det är för den som bor ensam. Vi längtar alla efter att träffa människor, båda kända och okända, att se någon i ögonen, eller att sitta i en biosalong och ha en gemensam upplevelse, att röra vid någon eller bara känna närvaron. Jag inser hur bra jag har det som har hundarna och både Mats och Tobias i min närhet.

På fredag börjar vår tredagarsälgjakt, vilket vi ser fram emot. Vi hoppas att snön och kylan håller sig borta ytterligare ett tag.