Ur led är tiden

29 oktober
Vårt lärkträd lyser vackert utanför sovrumsfönstret!

Jag tror att den senaste veckan har någon av oss tre alltid varit vaken. Mats och Tobias är nattmänniskor och de kan anpassa sovtiderna hur de vill, för Tobias passer det bra med kontakterna i USA. För Mats del är det klådan som besvärar och han tar igen nattsömnen framför TV:n under dagarna. Jag och hundarna vaknar för tidigt, de är kvar i sitt tänk och sin klocka, dvs enligt gammal vintertid vill de ha mat, dvs kl 7 på morgonen. Jag är inte överens med dem och de får vänta till kl 8, vilket de gör väldigt otåligt… De senaste dagarna har jag haft flera ögonmigränattacker, det var ett tag sedan sist. Irriterande men det går över på en halvtimme.

Tobias digitala pumpa, den verkliga ligger i köket och väntar på utsmyckning.
Tobias lydde ovanstående råd och köpte hem en stor kartong godis.