Återigen väntan…

5 november

Igår kurade jag gryning och möttes av en solskensdag. Det är befriande att slippa gråväder och regn, allt blir så mycket lättare!

Hundarna påverkas också av mörkret och vädret, igår var de betydligt alertare.

Det är fortfarande osäkert hur det går i USA-valet men under gårdagen blev det lite större chans att Biden kan vinna.

klipp från dagens DN.

Mats blev undersökt i Falun igår och de kunde inte hitta något konstigt med hans sköldkörtel. Teorin är nu att en av de aggressiva mediciner han fick när han var akut sjuk, kan påverka sköldkörteln. Detta kan oftast botas med kortison men om det inte fungerar brukar man operera bort sköldkörteln, vilket inte är ett bra alternativ för Mats. Läkarna skulle diskutera och vi väntar besked från Emma under dagen. Vi är lättade att det inte var en tumör.