Panta mera

7 november

Igår kom jag äntligen iväg för att panta burkar och flaskor. Högen har växt nere i källaren och inte blivit tömd sedan före coronautbrottet. Det tog en bra stund och gav 450 kr!

Mats somnade först vid 7-tiden och sov sina timmar under dagen. Han mår hittills ok av kortisonmedicinen. När han vaknat lagade han god tai- gryta till oss.
Vid veckans syskonsamtal via facetime deltog även Emilia, det är kul att få med ungdomsenergier förutom att få rapporter och samtala om viktigt och oviktigt en stund.

Jag pratade med både Elin och Åsa som tänker göra allt de kan för att kunna fira julen med oss. Om tester och isolering funkar kan de vara här hemma över juldagarna. Om inte det går så ska vi fira julen utomhus och de kan bo på sin släktgård. De mår bra och har som vanligt fullt upp. Elin har hittat ett bra extraboende i Halmstad för de dagar hon undervisar där och Åsa och Linus blir sambos från och med denna helg.

USA-valet är ännu inte avgjort men det lutar som tur var mot att Trump inte får sitta kvar. Jag har aldrig följt ett presidentval så noga tidigare!