1 vecka till julafton

17 december

Det har tagit tid för mig att inse vad det innebär att vara pensionär. Att äga min tid och dag och att göra precis som jag vill! Måtte jag aldrig sluta njuta av detta!
Igår städade vi och smög sedan omkring i ett jaktspel på x-boxen. Det var riktigt spännande och mycket naturtroget. Vi undersöker olika spel men de flesta är gjorda för skjutgalna och snabba ungdomar. Mats väntar på att det ska komma en ny flygsimulator och vi kommer att skaffa ett golfspel så småningom. Det är kul att kunna agera tillsammans.

I år har vi gjort juligt tidigt, det är ju nu som det är mörkast och julgranen hänger och lyser upp vår tillvaro. Här i Arkhyttan har vi inte sett solen och dagsljuset på evigheter. Julplaneringen är avklarad och i morgon ska vi göra storhandling för att underlätta för vår handlare Kim, som har fullt upp.

Idag är det skidskytte, jaktstart för herrarna. Det går bra för dem och det är spännande att följa. Mats har nästan kommit över sin skräck, han fick flera av sina hjärtstopp när vi tittade på skidskytte.