Ändrade planer

22 december

Igår var årets kortaste och mörkaste dygn så nu kommer det bara bli ljusare! Himlen sprack också upp emellanåt och vi fick uppleva riktigt dagsljus.

Vår bil däremot, vägrade att starta. En modern bil med mycket elektronik som kan krångla, nu lyste en varningslampa om att det var problem med släpvagnen och vägrade därmed starta.
Vi har ingen släpvagn! Instruktionsboken gav ingen hjälp. Vi har haft Passaten i ett par år och har varit jättenöjda men den har gått långt och det börjar visst bli dags med ålderskrämpor och därmed reperationskostnader. Suck!
Det är inte läge för verkstadsarbete över jul och nyår.

Tack vare internet och det varma vädret kunde vi ställa på husbilen och ändå få våra ärenden i Borlänge uträttade. Husbilen saknar vinterdäck och är därmed inte ett alternativ vid vinterväglag. Vi passade på att handla på oss extra mycket ifall vi kommer att bli sittandes utan bil en period.
Vårt julfirande tillsammans med Elin och Åsa blir också påverkat, vi ska se över alternativen idag. De anlände till släktgården i Ornäs igår kväll.

Jag har en liten förkylning på gång och sover lite sämre men oavsett vilken tid på dygnet jag är vaken så är antingen Mats eller Tobias också det.