Snö!

10 januari 2010 och 2021
Julen är bortplockad.

Det snöar, när jag tittar ut kan jag inte längre se det gröna i gräsmattan! Det är efterlängtat men det hade gärna fått dröja ytterligare några dagar. Vi är billösa med bara sommardäck på husbilen. På tisdag kommer vinterdäcken och om det inte hade kommit snö hade vi fått hjälp med bytet i Stora Skedvi. Nu måste vi nog ta oss längre för att få hjälp.

Igår upptäckte jag hur tråkigt det är att titta på skidåkning ensam. Mats satt med men efter en sömnlös natt sov han i fåtöljen halva dagen. Längdskidåkarna tog 4 medaljer i sprint, de är duktiga. Skidskyttarna hade en sämre dag. Idag sker den spännande klättringen i slalombacken som avslutning på Tour de ski. Jag hoppas få se det i sällskap av Mats!

I går kväll spelade Elin, Martin och jag Sky.

Vi upptäckte att det går att sitta två på axlarna. Elin satt på Martins axlar och jag på Elins.
Det är vackra miljöer i spelet.

Vi följer coronaläget och utvecklingen i USA.