Oro

23 januari

Tänk att det är så lätt att glömma att njuta de dagar när allt är lugnt och som det ska.
Igår började vi oroa oss för Mats magsmärtor. Han vill absolut inte hamna på medicinavdelningen nu i coronatider och inte på en akutmottagning heller. Efter mycket funderande beslutade vi oss för att avvakta över natten. Har vi tur har det då blivit bättre och annars får vi se till att söka hjälp. Jag vaknade tidigt och Mats sover ännu så jag vet inte vad som väntar.

Jag blir rastlös av oron och fredagsstädningen gick snabbt. Till middag lagade jag en ny torskrätt som blev riktigt god. Skidskytte, pussel, Sky och ”På spåret” hjälpte mig skingra oron, liksom Syskonsamtalet. Tobias gjorde en god Bloody Mary.

Mats höll sig för sig själv, ville inte äta och försökte uthärda situationen. Han var trött och la sig tidigt och verkar ha sovit bra. Nu hållar jag tummarna för att han mår bättre när han vaknar.