Födelsedag

26 januari

Idag fyller jag 67 år, det är för mig ofattbart. När jag ser siffran och tittar mig i spegeln förstår jag att jag är så gammal, men jag känner mig för det mesta som mycket yngre!

Under hela min uppväxt och även långt senare gjorde mamma en snögubbstårta på födelsedagen. Pappa tillverkade hatten av pappersmugg med pappersbrätte. Näsan var en bit morot, ögon och knappar var pix- tabletter och en liten björkkvast var instucken i sidan.
Idag blir det ingen snögubbstårta men vi planerar för en festmåltid till kvällen. Mats och Tobias kör in till Hedemora i eftermiddag och hämtar en matleverans från Hemköp, som har lite större urval än Tempo i Stora Skedvi.

Gratulationerna strömmar in via alla sociala medier och det känns fint att bli gratulerad av vänner och nära och kära!
Från konstnärsvännen Maria Louisa i Höganäs.