Ovanlig reaktion

26 maj

När jag var barn reagerade jag starkt på åskväder. Jag brukade somna ( var som helst) innan åskan kom och vaknade genomsvettig när ovädret var över. Det känns som om jag fortfarande reagerar på när det kommer kraftiga lågtryck och regnväder. Igår drabbades jag på eftermiddagen av en sådan enorm trötthet att det skrämde mig. Jag fick avbryta allt och gå undan. Efter flera timmars vila var jag mig själv igen men det kändes som om hela kroppen varit i obalans. Kanske var det påverkan av det kraftiga regnvädren som drar fram över oss.

Innan dess hade vi prövat ut ett säkert sätt för att transportera cykel och elscooter på husbilen. Vi träffade också Nille och Monica som stannade sin bil när de såg oss ute. Vi har inte setts på hela karantäntiden, nu satt de kvar i bilen och vi pratade länge genom deras sidofönster. Monica och jag får vår andra spruta i morgon!

Mats körde iväg för att testa att det kändes stabilt och köpte utrustning för att göra upphängningen enkel. Han kom också hem med massor av godsaker.
Vi åt en sen middag bestående av trattkantarellsoppa med gott bröd och massor av godostar! När jag la mig öste regnet ner och det fortsatte hela natten.

Jag tror att det blev Mats sista ambulansfärd!
Det väcker en del barndomsminnen…