Dan före dopparedan

23 december
Ett gammalt foto på mig som tomtenisse. I Lillhärdal.

Äntligen är det dags att fira julen. Vi hade tänkt fira hela månaden men Mats influensa gjorde av tre veckor försvann i omsorg kring honom. Jag kokar risgrynsgröt till kommande risalamalta och städar och pyntar lite extra. Ikväll kommer Elin med tåget och eventuellt Åsa. Linus och hon hade fått lite bilproblem och blev försenade ett dygn hem till hans föräldrar. Om Åsa inte kommer ikväll, kommer hon i morgon förmiddag!

De är väldigt försiktiga så att de inte drar med sig någon sjukdom. Elin har tagit coronatest och får svar idag. Vi har också skaffat hemtest, de är slut på alla ställen, men Lasses son hade några tester över. Vilken skillnad det är att kunna ha dem i huset, förra julen träffades vi några timmar utomhus.