Odlingsplaner

20 februari

Igår kom Ximena och Lasse hit och vi planerade gemensamma odlingsplaner. Vi ska göra ett trädgårdsland utanför staketet (så att inte hundarna kommer åt det) och tomat- och paprikaodling mot väggen utanför köksfönstret. Ximena hade med sina hundar och det blev livat med alla fem i huset!

När man är 4 månader behöver man vila en kort stund emellanåt.

Svenskarna tog igår guld och brons i curling. Idag vaknade jag, som så ofta, vid 4-tiden och kunde därför se damernas tremil i längdskidor, vilket var spännande. Ute är det kallare igen och vi får därmed en paus från leran.

Kallt men soligt i Stora Skedvi.

Fortfarande får många covid/omnikron och det kryper allt närmare oss. Oron för ett krig i Ukraina är stor, många tror att Ryssland kommer att anfalla under kommande vecka.