Ommöblering

16 mars

Efter en bättre period har Mats kommit in i en sämre. Vi vet inte varför men han har sämre syresättning trots syrgas, värre klåda och fryser.
I vinter har vi haft extra värme i köket och TV-rummmet genom att elda i vedspisen. Vi har försökt hålla ner elförbrukningen med tanke på elpriserna och i huvudsak använt bergvärmen. Sovrummet är det kallaste rummet och där är hundarna den största värmekällan.
Igår fick Mats frossa när han klev upp och den tillsammans med för lite syre gjorde att han fick nog. Idag flyttar vi tillbaka in i vårt gamla sovrum, det varmaste rummet som nu är duschrum. Sängen går precis in men det kommer att fungera tillsammans med den stora duschkabinen. Det innebär en del klurande på klädförvaring mm men det löser vi efter hand.

Våra deklarationer är inskickade och vi ser fram emot lite återbäring i början av april!