Pensionärsfredag

Torsdag 17 mars 2022

Klockan är halv sju, det är torsdag och dagen före pensionen. ”Pensionärsfredag” har jag döpt torsdagarna till, eftersom jag tycker att pensionärer är jag värda ytterligare en helgdag!
Natten har varit kall, innan jag klev upp låg jag och tittade på månen som lyste genom lärkträdet. Vi har invigt det nygamla sovrummet som är ett mycket bra rum att sova i! Lasse och Tobias hjälpte oss med de tunga lyften och Lasse monterade ihop sängen på några minuter. Så lätt det är för en del, vi hade tagit flera timmar på oss.

Jag sitter nu i min fåtölj i en kaotisk lägenhet. Lera från hundarnas tassar och rester från Biancas valptuggande är spritt över alla golv. Köksbordet dignar av osorterade saker och eftersom vi saknar förvaringsutrymme och garderob efter omflyttningen hamnade kläder och annat jox i huvudsak huller om buller i det stora rummet. Jag låter dörrarna vara stängda dit idag och koncentrerar mig på rening av kök och TV-rum.

Ximena har satt frön!

Jag har avskärmat mig från Ukrainakriget för ett tag. Vi planerar odlingar, påsk- och sommaraktiviteter. Livslusten kommer krypande så sakterliga och

allt är som det ska!