Nato eller inte?

23 april

Så blev då äntligen elstängslet uppsatt, det känns i min kropp idag. Vi släppte ut hundarna för att iaktta hur och om det fungerade. Det gjorde det!

Maja och Putte är vana att springa omkring och har sina favoritställen. Bianca fortsatte att vara nyfiken på det som finns utanför staketet. Hon fick en rejäl stöt så att hon skrek och sprang, snarare flög, till Mats för tröst. Hon sprang sedan till kökstrappan och satt och väntade när vi kom. När vi senare släppte ut dem på baksidan höll hon sig nära mig hela tiden. Nu hoppas vi att det ska hålla Bianca kvar på gården.

Mats fortsätter på det indiska temat i matlagningen, det är lite svårt att få lagom hetta men jättegott!
Lasse bytte däck på sin nya motorcykel och gav sig iväg på en premiärtur.

Jag har svårt att ta definitiv ställning i Natofrågan, mitt förstånd säger nej men mina känslor säger kanske, eller tvärt om…