Äntligen

16 juni

En hel natts sömn och äntligen har förkylningen släppt taget om mig! Tänk att fyra dagar kan kännas som en hel evighet. Det är alltid lika fantastiskt skönt att friskna till och under åtminstone några dagar framöver kommer jag att njuta och vara tacksam över att få vara frisk!

Igår kände Mats sig lite underlig och kollade sin syresättning, den var uppe i det som är normalt, dvs 97%. Det händer inte ofta!

I morgon eftermiddag ska Haylie hem till Ximena igen. Det har gått bra och det har varit mysigt att ha henne här men jag kommer inte att sakna hennes morgonenergi. De andra hundarna har vant sig vid lugna morgnar men Haylie har bara av eller på och när hennes morgonenergi flödar triggar det igång framför allt Maja men även Bianca. Putte och jag blir sura och Mats sover.

Jag funderar över framtiden. Våra nyfunna PAH-vänner Peter och Ann-Sofi från Västerås kommer och äter lunch på väg till midsommarfirande i sin stuga i Sälen. Nästa vecka kommer Anna och Lasse tillbaka från Italien, Mats bror Lasse med fru kommer på besök och ska sova i husbilen. Midsommar ska firas och därefter ska Elin och Viktor komma hit. Gräset ska klippas fast gräsklipparen är ännu inte klar. Pallkragarna behöver rensas och ses över, tomaterna omplanteras, husbilen ska fixas och …

Allt är som det ska!