Oflyt och lite strul…

20 juni

Vår huvudströmbrytare har slagit ifrån med ojämna mellanrum utan att vi lyckas hitta orsaken. Vi fortsätter felsökningen nästa gång det sker. Igår trodde Mats att min fyrhjuling var klar, monterade ihop den och körde upp den i trädgården där den plötsligt ”dog”. Felsökning pågår efter bogsering till garaget. När vi skulle flytta husbilen gick den inte att starta och efter felsökning beslutade vi oss för att skaffa ett nytt batteri.

Jag ser en möjlighet att hinna tömma pusselrummet på övervåningen innan Lasse kommer hem. Ximena kommer och hjälper till i eftermiddag. Vårt stora rum blir nu lagringsutrymme och vi kommer att ta hand om kartongerna efter ork och lust. Haylie ska stanna här över natten och tisdagen.

Vädret är svensk sommar med ömsöm sol, mulet och lite regn. Temperaturen ligger mellan 15-20 grader. Det passar mig bra men jag har gärna uppehåll de närmaste dagarna då vi får gäster och det vore mysigt att kunna vara utomhus.