Sommarsöndag

27 juni

Igår kom Ximena och rensade och fixade kring våra odlingar. Alla fem hundar lekte i värmen under hela dagen. Mats och jag gjorde en längre fyrhjulingstur och jag tycker att det är härligt att komma ut, lukta och njuta av sommaren.

Lasse fick hjälp med att bära upp möbler till det tömda rummet som han nu har tillgång till. Tobias håller på att flyttpacka.

Marthina räddade en fågelunge som trillat ur boet.

Det har visat sig att många i vår omgivning nyligen drabbats av corona. Klasse och Gerd insjuknade under sin husbilstur till Gotland, vår granne Håkan och ytterligare tre bekanta i Stora Skedvi är sjuka. Vi kan få vår fjärde spruta tidigast den 20 juli och har bestämt oss för att fortsätta var mycket försiktiga. Därav ställer vi in vår planerade husbilsresa till Skåne och Mats släktträff i slutet av juli. Vi håller oss hemikring och umgås med ett begränsat antal personer.